Kozmetikus képzés, kozmetikus tanfolyamok > 2. oldal > Kozmetika, kozmetikus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kozmetikus képzés, kozmetikus tanfolyamok > 2. oldal > 22 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Elite Kozmetikusképző Alapítványi Szakképző Iskola
http://www.kozmetikuskepzo.hu

Szívügyünk a kozmetikus képzés-kozmetikus oktatás színvonalának és tudásanyagának emelése! Pedagógiai programunk egyesíti a Magyarországon, Kanadában, Svájcban és Németországban alkalmazott kozmetikus képzési programokat, alkalmazzuk a legújabb eszközöket és speciális módszereket. Az elmélet és a gyakorlat egyaránt az iskolában történik. A gyakorlati kozmetikai képzés modellező, stúdió jellegű, amelynek felszereltsége a legmodernebb, minden igényt kielégítő. Teljeskörű bőrápolást, különböző masszázs technikákat, (körülbelül 200 masszázsfogást arcon, nyakon és dekoltázson). Testápolási, szőrtelenítési, ránctalanító- és bőrmegújító, dekorkozmetikai eljárásokat, sajátítanak el a tanulók az OKJ-s kozmetikus képzés során. OKJ-s kozmetikus képzéseinkből: 1 éves OKJ-s nappali kozmetikus képzés, 1 éves felnőtt kozmetikus képzés, 1 éves intenzív hétvégi kozmetikus képzés, 1 éves esti kozmetikus képzés, levelező, vagy magán-távoktatás.

Elite Kozmetikusképző Alapítványi Szakképző Iskola
Műköröm tanfolyam és okj tanfolyam - Studio Flash
http://www.studioflash.hu/

Budapesti felnőttképzési központunk műköröm tanfolyam, műköröm okj tanfolyam és pedikűr tanfolyam szervezésével, illetve magánoktatással, vizsgafelkészítéssel foglalkozik. Nálunk elérhető áron tanulhatsz!

Műköröm tanfolyam és okj tanfolyam - Studio Flash
Műkörömépítő tanfolyam
http://mukorom-oktatas.hu/

Műköröm alap- és segédanyagok, körömdíszek forgalmazása, kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmunkásképzés állami szakmunkás bizonyítvánnyal A Perfect Nails Oktatóközpont több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Neve, és jó hírneve már évek óta garancia a műkörmös tanfolyamok magas minőségére. Célja azóta is a szakma magasabb szintre emelése, és az igényesség hangsúlyozása.

Műkörömépítő tanfolyam
OKJ kozmetikus képzés Kisvárdán
http://felveteliiroda.hu/intezmenyein/telegdi-kata-kozepiskola/telegdi-kata- ...

OKJ kozmetikus szakképesítés Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nappali és esti tagozaton a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola szervezésében.

OKJ kozmetikus képzés Kisvárdán
Kozmetikus képzések
http://kozmetikuskepzesek.hu/

Képzések kozmetikusok részére. Mezoterápia, savas hámlasztás, anti-age, pigmentfolt és ránckezelés. Látványos eredményeket nyújtó és költséghatékony kezelések, termékek bemutatása. Több tudás, több vendég, több bevétel! Olyan termékcsaládok kerülnek bemutatásra, amelyekkel egy kozmetikai szépség szalon teljes körű kozmetikai szolgáltatást tud nyújtani vendégei számára. A kozmetikus képzésen résztvevők professzionális natúr és orvos-kozmetikai termékekkel, kezelésekkel ismerkedhetnek meg.

Kozmetikus képzések
Ingyenes nappali OKJ-s kozmetikus tanfolyam
http://szakkozepiskola.eu/ingyenes-nappali-okj-s-kozmetikus-tanfolyam/

Szeretsz csinos lenni és mindig követed a divatot? Próbálsz kitűnni a tömegből? Precízen és türelmesen dolgozol? Válaszd szakközépiskolai ingyenes kozmetikus képzésünket. Budapesti oktatás gyakorlott tanároktól. Diákigazolvány – EUROPASS bizonyítvány – Családi pótlék. További részleteket oldalunkon találsz.

Ingyenes nappali OKJ-s kozmetikus tanfolyam
Fejlődj velünk! Kozmetikus képzések a Kalcsunál!
http://www.kalcsu.hu/kozmetikus-kepzesek

Magas színvonalú kozmetikus képzéseink garantálják, hogy a tiéd legyen a környék vezető szépségszalonja. A KALCSU COSMETICS neve garancia a legújabb trendeket követő, piacképes tudásra, ami kézzelfogható versenyelőnyt jelent a számodra. Kozmetikus tanfolyamainkon elsajátíthatod a legújabb kozmetikai eljárásokat, anti-aging-módszereket, sminktetováló-, mezoterápiás, sminkárnyékolási és szálazott szemöldök technikákat. A KALCSU COSMETICS-től olyan tudást kapsz, ami minden tekintetben korszerű, és ami a vendégeidet is elégedetté fogja tenni.

Fejlődj velünk! Kozmetikus képzések a Kalcsunál!
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
kozmetika.wyw.hu: WYW linkek kozmetika témakörben. Kozmetikai termékek, kozmetikusok, szépségápolás.
Gyűjteményünkben 559 válogatott kozmetika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 559 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 73332