Szépészeti klinikák, esztétikai sebészet > 2. oldal > Kozmetika, kozmetikus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szépészeti klinikák, esztétikai sebészet > 2. oldal > 38 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Plasztika Center plasztikai sebészet
http://www.plasztikacenter.hu

Számunkra a legfontosabb a pácienseink önbizalmának és életvidám viselkedésének erősítése és megtartása az általunk kínált orvosi szolgáltatásokon keresztül. Tapasztalatunk az, hogy a sikeres beavatkozások után a betegek önbizalma visszatér és környezetük is érzékeli az életvidám viselkedést, pozitív kisugárzást. Recepció, bejelentkezés: +36-1-388-39-88, +36-20-266-9101

Plasztika Center plasztikai sebészet
Botox kezelés
http://www.aesthetica.hu/botox

A napi gondok, problémák sokak arcán nyomokat hagynak, mogorva tekintet, túl erős mimika és ráncok alakulnak ki. A botox ideális megoldás mindazoknak, akik szeretnék korrigálni, csökkenteni a már kialakult ráncokat a szem körül, a homlokon vagy a szemöldökök közt egy gyors, megbízható, fájdalommentes és egyszerű, nem műtéti eljárás formájában. A botox kezelés alkalmas az arckarakter formázására is, lényegében célzottan simítja ki a ráncokat. Hatása nem végleges, 4-6 hónapig tart, de az eljárás később újra megismételhető

Botox kezelés
Dr. Sashegyi Mihály plasztikai sebész
http://www.drsashegyi.hu

Személyre szabott beavatkozások, megbízható szaktudás, kiszámíthatóság, empátia, minőségi környezet. Bejelentkezés, konzultáció: +36-1-388-3988 Számomra a legfontosabb a pácienseim önbizalmának és életvidám viselkedésének erõsítése és megtartása az általunk kínált orvosi szolgáltatásokon keresztül. Dr. Sashegyi Mihály, plasztikai sebész.

Dr. Sashegyi Mihály plasztikai sebész
TopForma Plasztikai Sebészet
http://www.topforma.hu

Plasztikai sebészet Bel-Budán, 10 év plasztikai sebészi tapasztalat, ambuláns és egynapos sebészeti beavatkozások.

TopForma Plasztikai Sebészet
Ráncfeltöltés Álomarc Cosmedica
http://alomarc.hu/orvosi-szolgaltatasok/rancfeltoltes

Ráncfeltöltés: Hiúsági kérdés vagy sem, ha mélyen magunkba nézünk, akkor – évek ide vagy oda – mindannyian szeretnénk fiatalnak látszani. Egyszerűen jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ha az arc, ami a tükörből visszanéz ránk, kevésbé meggyötört, kevésbé ráncos, kevésbé látszanak rajta az évek, életvitelünk, esetleg a túlzásba vitt napozás, vagy a dohányzás nyomai...

Ráncfeltöltés Álomarc Cosmedica
Fogorvos Kecskeméten Dentalux
http://www.dentalux.hu

Dentalux - Esztétikai fogászat. A minőség nálunk nem luxus hanem követelmény. Ezért alkalmazzuk kezeléseinkhez a legmodernebb, Európában és a Tengerentúlon már bevált fogászati eljárásokat és anyagokat. Mert az igazán szép és tartós megoldáshoz nem elég a fogorvos szakértelme, de megfelelő háttér is szükséges. Ezért tudunk és bátran adunk kezeléstől függően 3-5 éves garanciát Önnek.

Fogorvos Kecskeméten Dentalux
Hajbeültetés - HairHungary
http://www.hairhungary.hu/

Nagy tapasztalattal bíró specialistákból álló csapatunk a mikrosebészet legújabb vívmányainak segítségével nyújt személyre szabott megoldást Önnek, minden hajjal kapcsolatos problémájára. A hajátültetés során az Ön eredeti haját szálanként, fájdalommentesen és nyom nélkül helyzzük át, ennek köszönhetően egy életre szóló garanciával állunk rendelkezésére.

Hajbeültetés - HairHungary
Törökugrató Dental esztétikai és alternatív fogászati centrum
http://www.torokugratodental.hu

A Törökugrató Dental esztétikai és alternatív fogászati centrum az országban elsöként használja fel az orvosilag elfogadott fúrás és csiszolás nélküli technikákat, ötvözve ezeket az esztétikai fogászat követelményeivel. A természetesség, a funkcionalitás, a komplex ellátás és a fájdalmatlan kezelés egy helyen, dr. Mészáros Tamás vezetésével, budaörsön.  Specialitásaink: fúrás nélküli tömések, ultrahangos gyökérkezelés, speciális, csiszolás nélküli fogpótlások, esztétikai fogászat,kozmetikai fogászat, implantáció, szájsebészet

Törökugrató Dental esztétikai és alternatív fogászati centrum
Biolifting Budapesten
http://www.drillichmelinda.hu/ranctalanitas-biolifting.html

Professzionális arc -és testkezelések biolifitinggel és mezoterápiával, Budapesten. Kérjen időpontot még ma!

Biolifting Budapesten
Arcplasztika műtét nélkül, ultrahanggal
http://www.numedical.hu/

Fiatalos, feszes arcbőrt szeretne magának? Az ultherapyval ez megoldható! A szokásos műtéti beavatkozásokkal ellenben ez az arcplasztika ultrahang technológiás. Ennek hatalmas előnye, hogy nincs szükség vágásokra hozzá. Vagyis gyakorlatilag fájdalommentes, és az arcfiatalításos kezelés után seb sincsen. Az ultherapy arckezelés a bőrben lévő kollagén termelését serkenti, ezzel feszesebbé téve bőrét. Egy ilyen arcplasztikai kezelés három és öt év közötti hatással bír, az arcfiatalítás pedig 1 kezelés után jól látható. Ha Ön is ki szeretné próbálni az ultherapy fiatalító hatását, hívja a budapesti a NU-Medicalt. Az arcplasztika műtét nélkül Önnek is megérhet egy próbát!

Arcplasztika műtét nélkül, ultrahanggal
Anatomiai implantátum
http://rcontur-plasztikaisebeszet.hu

Arcbőr a XXI. századi plasztikai sebészet szemszögéből. Viszonylag sok egyén nehézkesen éli meg az évek szimptómáinak előbújását, legfőképp, ha ezek az arcunkon vannak. Fejünket semmilyen módon sem vagyunk képesek palástolni a kíváncsiskodó ábrázatok elől. A plasztikai sebészet a fejen nem csakis az évek jeleinek eltűnésével összefüggésben hajt végre műtéteket. Ezen az egyébként nem hangsúlyosan óriási részünkön nem létezik olyan terület, amihez a plasztika sebészet ne tudna hozzányúlni. Akármivel is van problémánk, képesek orvosolni. A professzionális plasztikai sebészet műtétei az orcán Az arcbőr plasztikájára tipikusan öregedő években kerül sor, amikor is az arc bőre megöregszik és így ráncossá válik. Az arc bőrén végrehajtott plasztikai sebészeti eljárások sokszínűek lehetnek. Lehetőség van a bőr újítására anélkül, hogy metszést végeznénk, erre a botoxos beavatkozás berkein belül van lehetőség.

Anatomiai implantátum
Vitapharm Fogtömés
http://www.vita-pharm.hu/fogaszat/fogtomes.html

Fogtömés és fogpótlás igen jó áron, nagymértékű fogszuvasodás ellen - Vitapharm

Vitapharm Fogtömés
Visszérműtét - Klinika
http://www.visszer.net/visszermutet

www.visszer.net - Visszérműtétre van szüksége? Látogassa meg klinikánkat és bízza magát a legjobbakra!

Visszérműtét - Klinika
Aesthetic plasztikai sebészet
http://www.aesthetic.hu

Az Aesthetic plasztikai sebészet segít elképzelései megvalósításában, legyen az a szépészeti beavatkozás bármely területe. A két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Urszán Albert plasztikai sebész neve garancia, hogy a beavatkozás a legnagyobb körültekintéssel történjen, és az eredmény a lehetőségekhez képest a legjobb legyen. Oldalunkon megtalál mindent, amit tudni kell a mellnagyobbításról (mellnagyobbítás menete, általános információk, lehetséges szövődmények). Az Aesthetic plasztikai sebészet Dr. Urszán Albert plasztikai sebész vezetésével 20 év tapasztalattal és ingyenes konzultációval várja a szépülni vágyókat.

Aesthetic plasztikai sebészet
Dr. Pap Péter - zsírleszívás
http://www.pap-plasztika.hu/hu/zsirleszivas

Hatékony, alakformáló zsírleszívás a Virányos klinikán. Dr. Pap Péter plasztikai sebész garantálja pácienseinek a jó megjelenést a beavatkozások után.

Dr. Pap Péter - zsírleszívás
Hirdetések
Oldal leírása
kozmetika.wyw.hu: WYW linkek kozmetika témakörben. Kozmetikai termékek, kozmetikusok, szépségápolás.
Gyűjteményünkben 559 válogatott kozmetika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 559 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 73343